Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری،مهدی رحمانی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پارسیان طرح سینا با بیان این‌که میکسر هموژنایزر تحت خلاء قلب کارخانه‌های تولیدی محسوب می‌شود، گفت: درگذشته این محصول تماماً وارداتی بود اما با ساخت و تولید میکسر هموژنایزر تحت خلاء با کیفیت داخلی، واردات این محصول به پایین‌ترین حد ممکن رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محصولی پرکاربرد در صنایع مختلف

مواد با غلظت بالا تشکیل دهنده مواد اولیه و محصول نهایی صنایع مختلف ازجمله صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی، شیمیایی و غذایی هستند.

همزن و همانندسازهای تحت خلاء یکی از پرکاربردترین تجهیزات این صنایع به شمار می‌رود که باقابلیت اختلاط و هموژن کردن و حذف حباب‌های هوا از محصول، توانایی ساخت محصولاتی پایدار در فرآیندهای تکرارپذیر را دارند.

میکسر هموژنایزر تحت خلاء در حوزه صنایع غذایی برای تولید انواع سس‌های سرد و گرم از قبیل مایونز، کچاپ، فرانسوی، هزارجزیره، سس فلفل و انواع سس‌های مشابه و برای تولید انواع کرم و ژل‌های خوراکی و همچنین جهت تولید، پخت فرآوری انواع پنیرهای پروسس و خامه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این محصول در صنایع آرایشی و بهداشتی برای تولید انواع رنگ مو و محصولات مشابه و برای تولید انواع خمیردندان، طراحی اختصاصی برای درصد مواد پودری بالا و تولید انواع کرم‌های آرایشی ازجمله کرم‌های سنگین مثل تیتان کاربرد دارد.

تولید آزمایشی و پیشگیری از ضرر

این همزن، در حوزه دارویی برای تهیه پماد، سوسپانسیون و مواردی از این دست مورد استفاده قرار می‌گیرد. میکسر هموژنایزر تحت خلأ پایلوت آزمایشگاهی مناسب تولید آزمایشی انواع سس‌های سرد و گرم، محصولات آرایشی بهداشتی، محصولات دارویی و توسعه فعالیت‌ها است.

میکسر هموژنایزر پرتابل نیز مناسب برای تولید انواع ژل‌ها، حل کردن پودر در مایعات مثل روغن یا آب و به‌عنوان کمک ‌میکسر برای فراوری بخشی از مواد جهت انتقال به هموژنایزرهای اصلی است و در صنایع آرایشی بهداشتی، شیمیایی و مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

جلوگیری از واردات و رونق تولیدات داخلی

درگذشته خیلی از محصولات آرایشی بهداشتی وارداتی بود اما با ساخت میکسر هموژنایزر تحت خلاء داخلی این امکان برای تولیدکنندگان به وجود آمد که به‌جای واردات، شروع به تولید کنند بنابراین همین امر باعث اشتغال‌زایی بسیاری شده است.

این محصول دارای کیفیت بالا و قابل‌رقابت با نمونه‌های خارجی و قیمت پایین‌تر است و توانسته صرفه ارزی بسیار زیادی به همراه داشته باشد.

ورود به بازارهای منطقه‌ای و جهانی

این محصول به کشورهایی از قبیل قرقیزستان، ترکمنستان، عراق، ترکیه و افغانستان صادرات داشته و حتی به خاطر کیفیت بسیار بالا به کشور کانادا نیز صادر شده و ارزآوری زیادی به همراه داشته است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پارسیان طرح سینا با اشاره به این‌که 50 تن از دانش‌آموختگان کشور مشغول به فعالیت هستند، افزود: اگر قطعه‌ای از محصول خارجی دچار عیب شود، روند تولید تا زمان تعویض و تعمیر متوقف می‌شود، بنابراین می‌توان یکی از مهم‌ترین مزیت‌های محصول داخلی را خدمات پس از فروش دانست که میکسر هموژنایزر تحت خلاء نیز شامل این موضوع می‌شود.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش بنیان خبرخوب کارخانه تولیدی برای تولید انواع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۵۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!

به تازگی کاتالوگ سدان P ۹۰ توسط پارس خودرو منتشر شده است و این نشان می‌دهد که ال ۹۰ ایرانی به زودی به عرضه خواهد رسید.

به گزارش آخرین خودرو، فروردین ۱۴۰۲ بود که سایپا از سدان P ۹۰ پرده برداشت. این خودرو در ابتدا با نام کادیلا رونمایی شد، اما بعد‌ها با نام پروژه P ۹۰ توسعه پیدا کرد. حالا پس از گذشت بیش از یکسال کاتالوگ سدان P ۹۰ منتشر شده است و مشخصات رسمی و نهایی این محصول به صورت رسمی به تایید رسیده است.

این خودرو قرار است در خط تولید پارس خودرو به تولید برسد و به عنوان یکی از محصولات اختصاصی این زیر مجموعه سایپا در کنار سهند عرضه خواهد شد. تولید رنو تندر ۹۰ یا همان ال ۹۰ بعد از اعمال تحریم‌های شدید در ایران متوقف شد، اما به دلیل کیفیت و دوام بالای این خودرو، همچنان بازار خوبی برای آن شاهد هستیم. همین نکته باعث شد تا سایپا تولید نسخه ایرانیزه شده از ال ۹۰ یا همان داچیا (Dacia) لوگان را پیش ببرد. البته باید دید کیفیت و عملکرد فنی سدان P ۹۰ پارس خودرو نسبت به ال ۹۰ چگونه خواهد بود.

کاتالوگ سدان P ۹۰ مشخصات فنی سدان P ۹۰

بر اساس کاتالوگ منتشر شده، سدان P ۹۰ به پیشرانه ME ۱۶ مجهز است. این پیشرانه همان پیشرانه EC ۵ گروه PSA است که از زمان قبل از برجام به سایپا رسیده و حالا تولید آن در مگاموتور انجام می‌شود. علاوه بر سدان P ۹۰ قرار است در سایپا شاهین پلاس هم این پیشرانه را داشته باشیم. این پیشرانه کلیتی برابر با پیشرانه TU ۵ پلاس دارد، اما در برخی جزئیات نظیر بلوک سیلندر با آن موتور متفاوت است.

پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی در ال ۹۰ ایرانی توان تولید نهایت قدرت ۱۱۳ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ‌های جلو می‌رسد. البته احتمالا در آینده نسخه اتوماتی این خودرو با گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک DAE را هم خواهیم داشت. سیستم تعلیق در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع نیمه مستقل پیچشی است. نکته جالب ترمز‌های این خودرو است که در جلو دیسکی و در عقب از نوع کاسه‌ای است!

کابین و امکانات

طراحی کابین سدان P ۹۰ الگو‌های مشابه با همان تندر ۹۰ را دارد که البته تغییراتی را در برخی جزئیات می‌بینیم. این سدان در نسخه دنده‌ای به امکاناتی نظیر فرمان D کات، کنترل صوتی از روی فرمان، سیستم پایش فشار باد تایر‌ها (TPMS)، رینگ ۱۵ اینچی آلومینیومی، سیستم تهویه الکتریکی دستی، دو کیسه هوای جلو، شیشه دودی عقب، تریم داخلی دو رنگ، تنظیم برقی آینه ها، سنسور و دوربین دنده عقب، سنسور نور، سنسور باران و صفحه نمایش ۷ اینچی مالتی مدیا مجهز است.

شباهت فنی P ۹۰ با شاهین پلاس سایپا

قرار است تا شاهین پلاس سایپا و P ۹۰ پارس خودرو از یک قوای محرکه و مجموعه انتقال قدرت استفاده کنند. در حال حاضر نمونه نهایی شاهین پلاس اتوماتیک به بازار کشور معرفی شده و قرار است تا پایان تابستان ۱۴۰۳ این سدان سایپایی به بازار بیاید.

دیگر خبرها

  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • قبل از خرید بهتر است تفاوت تسمه با ورق فولادی را بدانید!
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!