Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-09@02:07:07 GMT

ناوگان حمل بتن نیاز به نوسازی دارد

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۹۱۳۸۶

ناوگان حمل بتن نیاز به نوسازی دارد

تین نیوز

در پی بروز حادثه واژگونی کامیون میکسر بتن در ساعت اوج ترافیک در تهران، برخی کارشناسان اعلام کرده اند ناوگان حمل بتن نیازمند نوسازی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، روز چهارشنبه ۱ دی ماه در ساعات ابتدایی شب یک دستگاه کامیون حامل بتن (بونکر) در مسیر شمال به جنوب بزرگراه ستاری حوالی پل همت با برخورد با ۱۳ دستگاه خودروی سواری، منجر به تصادفی مرگبار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام سردار حمیدی رئیس پلیس راهور تهران بزرگ این تصادف رد ساعت ۱۸:۴۹ دقیق رخ داده که طی آن یک دستگاه کامیون میکسر که در مسیر شمال به جنوب ستاری تقاطع مخبری در حال حرکت بوده پس از این برخوردهای شدید با ۱۱ دستگاه سواری به سمت چپ منحرف شده و پس از شکستن چندین شاخه گاردریل و درختان و عبور از آنها به لاین مخالف رفته و به سمت تقاطع مخبری رفت.

این کامیون میکسر در ادامه حرکت خود در لاین مخالف با یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ که در مسیر صحیح خود از محدوده جنوب به شمال در حال تردد بوده از ناحیه جلو برخورد و این خودرو را با خود تا پل عابر پیاده می‌کشاند و در نهایت با برخورد با پایه‌های این پل متوقف شد.

در این حادثه متأسفانه راننده پژو ۲۰۶ که فردی ۲۹ ساله بوده در محل حادثه فوت و ۶ نفر دیگر نیز مصدوم و به ۱۱ خودرو، گاردریل ها، درختان و ابنیه راه خسارات شدید وارد شد.

پلیس راهور: راننده میکسر در خارج از ساعت تعیین شده حرکت کرده است

طبق آنچه پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرده است: شرکت مربوطه به علت عدم نظارت بر رفتار راننده و حمل اضافه بار و همچنین حرکت در ساعات غیر مجاز خارج از زمان تعیین شده که از سوی شورای حمل و نقل و ترافیک تهران اعلام شده و همچنین به راننده میکسر به دلیل عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه سهم تقصیر داده شد.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی (۱۸ مهر امسال): امکان تردد روزانه کامیون‌های حمل بتن فراهم شد

این در حالی است که محمد شکرچی زاده رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ۱۸ مهر ماه امسال از امکان تردد روزانه کامیون‌های حمل بتن آماده در سطح شهر تهران با همکاری پلیس راهور و شهرداری تهران برای ارتقای کیفیت بتن خبر داده بود.

وی در مراسم رونمایی از طرح تردد روزانه کامیون‌های حمل بتن آماده، اظهار کرد: ۱۷ درصد جمعیت کشور در تهران ساکن هستند، از سوی دیگر پایتخت مساحت معادل یک درصد کشور است.

وی افزود: این تمرکز جمعیتی در تهران علاوه بر اهمیت ارتقای کیفیت بتن، در خصوص مقابله با لرزه خیزی مهم است.

وی درباره دلایل تلاش برای تردد روزانه کامیون‌ها اظهار کرد: به دلیل سرمای شب کیفیت بتن کاهش می‌یابد و برای حفظ تازگی آن، آب به بتن اضافه شده و کیفیت بتن کاهش می‌یابد. بنابراین باید این بتن مخصوص در زمان تولید به پروژه منتقل شود. در شهرهای بزرگ دنیا اجازه تردد بونکرهای بتن داده می‌شود از سوی دیگر مردم نباید در ترافیک بمانند. از این رو کمیسیون حمل و نقل شهرداری تهران با امکان تردد روزانه کامیون‌های حامل بتن آماده در ساعات به خصوصی از روز موافقت کرد.

دبیر کانون سراسری سازندگان بتن آماده: بونکرها ساعت ۱۰ صبح تا ۴ بعدازظهر امکان تردد در تهران را دارند

محرم کریمی دبیر کانون سراسری انجمن‌های بتن آماده در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره بروز این سانحه تصادف پس از تغییر ساعت تردد کامیون‌های بونکر در تهران از نیمه دوم مهر ماه امسال به بعد اظهار کرد: این دو موضوع به هم ارتباطی ندارند و پیش از مصوبه شورای عالی ترافیک هم کامیون‌های میکسر امکان تردد در روز را داشتند و تنها در برخی مناطق محدودیت داشتند.

وی افزود: به علت اینکه ممنوعیت قانونی ۶ صبح تا ۱۱ شب برای تردد کامیون‌های میکسر وجود داشت، مصوبه شورای ترافیک تهران را اصلاح کردیم تا در برخی ساعات و با برخی محدودیت‌ها، این امکان فراهم شود.

این فعال صنعت بتن ادامه داد: یکی از اقداماتی که باید انجام می‌شد نصب جی پی اس روی کامیون‌ها بود و بدون جی پی اس تردد ممنوع بود.

کریمی درباره اینکه آیا با توجه به تصادف اخیر تهران، احتمال لغو مصوبه شورای ترافیک تهران و بازگشت ممنوعیت تردد روزانه بونکرها وجود دارد یا خیر؟ گفت: بر فرض اگر این مصوبه لغو شود و بونکرها تنها بتوانند شبانه تردد کنند، چه حُسنی دارد؟ شب که خطرناک‌تر است؛ اگر آمار بگیرید، این اتفاقات همواره وجود داشته است؛ مثلاً وقتی هواپیمایی سقوط می‌کند، همه رسانه‌ها به آن می‌پردازند اما در حال حاضر تلفات سوانح هوایی بسیار کمتر از تلفات سوانح جاده‌ای است.

بتن به سرعت فسادپذیر است و چاره‌ای جز حفظ تازگی آن نداریم

دبیر کانون سراسری انجمن‌های بتن آماده گفت: اینکه امکان تردد روزانه بونکرها لغو شود، ارتباطی به این تصادف ندارد؛ مقصریابی سانحه هم در اختیار پلیس راهور است. اما ناوگان حمل بتن ناوگان فرسوده‌ای است و باید بازسازی و نوسازی شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ناوگان حمل بتن از ساعت ۱۰ صبح تا ۴ بعدازظهر اجازه تردد در محدوده دوم طرح ترافیک را دارند؛ برای ساعات دیگر و محدوده‌های غیر این محدوده مذکور، باید مجوز اخذ شود. تعداد کامیون‌های میکسر در استان تهران حدود ۱۲۰۰ دستگاه است.

کریمی گفت: البته بتن آماده تولیدی در برخی شهرهای اطراف تهران مانند دماوند و فیروزکوه در همان محل مصرف می‌شود و به تهران نمی‌رسد چون بتن فسادپذیر است و با توجه به طول مسیر، این امکان فراهم نیست که بتن برخی شهرهای با فاصله بالا از تهران، در پایتخت مصرف شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ترافیک تین بزرگراه پلیس راهور تصادف گاردریل خودرو حمل و نقل وسیله نقلیه مسکن شهر تهران شهرداری تهران جی پی اس پلیس راهور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تردد روزانه کامیون تردد روزانه کامیون ها امکان تردد روزانه پلیس راهور بتن آماده کیفیت بتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۱۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند

به گزارش قدس آنلاین محمدرضا مدرس خیابانی در نشست ویژه مدیران ارشد ارگان‌های دریایی، با تاکید بر اینکه تحقق سیاست‌های ابلاغی کلی توسعه دریامحور و منویات مقام معظم رهبری در این زمینه، نیازمند سرعت بخشیدن به اقدامات لازم از سوی تمام ارگان‌ها و دستگاه‌های مربوطه است، خاطرنشان کرد: مهمترین مساله برای پیاده سازی دقیق فرامین  مقام معظم رهبری در حوزه توسعه دریامحور، تعیین فرماندهی و متولی واحد برای بخش دریایی کشور است؛ چراکه در این صورت، دستیابی به اهداف سیاست‌های کلی توسعه دریا محور ممکن و میسر خواهد شد.

وی در خصوص اقدامات کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای تحقق ابلاغیه مقام معظم رهبری، تصریح کرد: گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تمام همت خود را بر این گذاشته تا با بهره‌گیری از توانمندی ساخت داخل، زمینه را برای توسعه ناوگان فراهم آورد؛ به خصوص اینکه تجربه مثبت تولید سوخت کم سولفور در داخل کشور ثابت کرد هر چه توانایی تولید داخل بیشتر باشد، خارجی‌ها مجالی برای ایجاد مانع بر سر راه ناوگان نخواهند داشت.

بهره‌گیری واقعی از توان تولید داخل

مدرس خیابانی ادامه داد: زمانی که در سال ۲۰۲۰ میلادی، سازمان جهانی دریانوردی (IMO) ممنوعیت استفاده از سوخت‌های با سولفور بالا را اجرا کرد، کشورهای خارجی از فروش سوخت کم سولفور به ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران امتناع می‌کردند، اما پس از اینکه مطمئن شدند این سوخت به همت دست‌اندرکاران پالایشگاهی و وزارت نفت در داخل تولید شد و تمام نیاز ناوگان را پوشش داد، به این صرافت افتادند که سوخت کم سولفور را مجدد به ایران بفروشند و در اختیار ناوگان کشتیرانی کشور قرار دهند.

وی افزود: این تجربه نشان می‌دهد هر جا توان ساخت داخل وجود داشته باشد، خارجی‌ها توان ایجاد مانع ندارند؛ بنابراین کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش بر استفاده از تولیدات داخلی تأکید ورزیده و این سیاست را به عنوان یک اصل محوری در سیاستگذاری‌های خود اعمال می‌کند.

مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ادامه خاطرنشان کرد: هم اکنون بیش از ۸۰ درصد نیاز جاری ناوگان در داخل تأمین می‌شود که طی آن از خروج بیش از ۳۰۰ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری به عمل می‌آید.

نوسازی ناوگان کشتیرانی در مدت ۱۰ سال

وی با اشاره به ضرورت راهبردی نوسازی ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، یادآور شد: طی سال گذشته با تصویب شورای عالی صنایع دریایی که از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت ملی نفتکش مکلف شدند طی مدت ۱۰ سال، دست به نوسازی ناوگان زده و عمر ناوگان را به زیر ۱۰ سال برسانند.

مدرس خیابانی ادامه داد: در مجموع قرارداد ساخت ۱۰ فروند شناور به ارزش ۸۶ میلیون دلار با سازندگان داخلی منعقد شده و مذاکره برای عقد قرارداد ساخت ۴ فروند شناور دیگر به ارزش تقریبی ۷۵ میلیون دلار در دستورکار قرار دارد.

نخستین شناور خزر کلاس داخلی امسال تحویل می‌شود

وی این مهم را آزمونی مهم برای سازندگان داخلی ارزیابی کرد و گفت: مطمئن هستیم که با وجود برخی تأخیرهای صورت گرفته، صنعت کشتی‌سازی داخلی از عهده این مهم بر خواهد آمد و در سال جاری نخستین شناورهای خزر کلاس در شمال کشور تحویل ناوگان خواهند شد.

مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از دیگر اقدامات این مجموعه برای تحقق سیاست‌های توسعه دریامحور را، تلاش برای ایجاد شبکه لجستیکی از سوی این شرکت دانست و ادامه داد: برای توسعه بخش ریلی، ۴۸۸ دستگاه انواع واگن به ارزش ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از تولیدکنندگان داخلی خریداری شده است ضمن اینکه در کنار این اقدام، ۱۵۰ دستگاه کامیون و کشنده نیز از خودروسازان داخلی خریداری شده که به مرور در شبکه حمل و نقل جاده‌ای وارد خواهند شد.

افزایش جابجایی بار در بندر چابهار

وی با بیان اینکه گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ۱۴۱ فروند شناور در اختیار دارد که در اقصی نقاط جهان از بنادر شرقی تا غربی دنیا در حال تردد هستند، بر ضرورت فعال‌سازی بیشتر بندر چابهار و کریدور شمال - جنوب تاکید کرد و افزود: فعال‌سازی کریدور شمال-جنوب یکی از مهم‌ترین برنامه‌های کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران است که طی آن موفق شدیم ۶۵ هزار TEU کانتینر را در بندر چابهار به عنوان یکی از حلقه‌های مهم کریدور جابه‌جا کنیم که این رقم طی سال جاری به ۱۰۰ هزار TEU ارتقا خواهد یافت.

مدرس خیابانی ادامه داد: در عین حال، با سرمایه گذاری ۱۰ میلیون دلاری شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر سالیانکای روسیه، حمل بار در قالب کریدور شمال - جنوب با حضور عوامل ایرانی، فعالیت چشمگیری داشته است.

تمام دریانوردان ایرانی هستند

وی با اشاره به بند ۶ ابلاغیه توسعه دریامحور در خصوص توسعه سرمایه انسانی نیز گفت: نخستین بار از زمان تأسیس کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، تمام دریانوردان شاغل در این ناوگان، ایرانی هستند همچنین ۵۰۰ نفر از جوانان مستعد در حال آموزش در مؤسسه آموزشی گروه کشتیرانی هستند که به تدریج در خدمت ناوگان درخواهند آمد.
خرید دستگاه شبیه ساز آموزش دریانوردی به منظور تقویت نظام آموزشی کشتیرانی

مدرس خیابانی ادامه داد: برای بهبود آموزش دریانوردان نیز مجموعه دستگاه‌های شبیه ساز در مؤسسه آموزشی کشتیرانی نصب شده‌اند که در منطقه مشابه ندارند و در اختیار نظام آموزشی کشور قرار گرفته‌اند.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بر ضرورت کمک به ناوگان حمل فله داخلی و حفظ آن اشاره و تصریح کرد: آماده هستیم بر اساس قیمت‌های رقابتی، حمل کالاهای اساسی را بر عهده بگیریم؛ چرا که هم اکنون سهم ما در این زمینه تقریباً صفر است.

وی همچنین آسان‌سازی دستورالعمل‌ها از سوی دستگاه‌های نظارتی را لازمه رونق ترانزیتی کشور دانست و گفت: نظام اداری کشور باید در این خصوص اقدامات لازم را اجرایی کند تا شاهد افزایش حجم ترانزیت از کشور باشیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می شود
  • فرماندهی واحد، نیاز تحقق توسعه دریامحور است
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • تردد در گردنه ژالانه سروآباد بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست
  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • تردد ۶ هزار کامیون خارجی از  مرز نوردوز